Wijzigen/inzien gegevens – Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren
Maasstraat 167 1079BG
Amsterdam

Wijzigen/inzien gegevens

Wijziging doorgeven

Indien u bent verhuisd, een ander telefoonnummer bezit of andere belagrijke zaken zijn gewijzigd , vragen wij u deze wijzigingen aan ons door te geven.

Om verwijzingen naar ziekenhuizen makkelijker te laten verlopen is het voor uw huisarts fijn om in bezit te zijn van uw emailadres en mobiele telefoonnummer. Deze gegevens kunt u ook aan ons doorgeven

Privacy reglement

U kunt hier de privacyverklaring downloaden

Inzien medische gegevens

U kunt hier een aanvraagformulier voor inzage patiëntgevens downloaden

Vanaf  juli 2020 kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken. Na aanmelding en koppeling van het patiënten portaal

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Zijn uw gegevens veilig

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen

U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.